Ramen & deuren

Ramen

Op het vlak van ramen biedt Schrijnwerkerij Verniers haar klanten ruime keuzemogelijkheden: van standaard tot exclusieve houten ramen. De ramen die wij plaatsen zijn perfect wind- en waterdicht. Alle ramen worden in ons eigen atelier gelakt.

Deuren

Schrijnwerkerij Verniers beschikt over een jarenlange vakkundigheid op het gebied van deuren. Het familiebedrijf biedt een uitgebreide keuze aan binnen- en buitendeuren in alle denkbare variaties, dit zowel voor privé-woningen als handelszaken of bedrijven.

Uw specialist

Schrijnwerkerij Verniers is sinds 1923 specialist in maken en plaatsen van houten ramen en deuren. Met 100 jaar ervaring zijn we een begrip in de sector en staan we garant voor kwaliteit. Elk raam wordt op maat gemaakt volgens onze standaardprofielen. Zo kunnen we, met behulp van een modern machinepark, een geautomatiseerd doch flexibel product aanbieden. 

Hout blijft het materiaal bij uitstek om een duurzame en esthetische keuze te maken. Wij bieden mogelijkheden in 58mm-, 68mm- en 92mm-profieldikte. Zowel voor moderne, strakke profielen, als het namaken van klassieke profielen, bent u bij ons aan het juist adres.

Realisaties

Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Bekijk onze gerealiseerde projecten.

Interieur

Van idee tot realisatie van uw interieur, Schrijnwerkerij Verniers zorgt voor een vakkundige begeleiding gedurende het volledige proces.

Passief wonen

Een passieve woning is een huis dat de toekomst ver vooruit is. Het vernuftige Warmte-Direct-Concept zorgt voor een optimale en constante isolatie, verwarming en koeling van het huis. Hierdoor is een verwarming niet nodig en bespaart u veel energiekosten. 

Herstellingen

Ons team biedt uitstekende nazorg voor al uw schrijnwerk. Van het nakijken van uw ramen tot herstellingswerken, wij zorgen ervoor.