Passief wonen

Ecologisch

Een passief woning is een huis dat de toekomst ver vooruit is. Het vernuftige Warmte-Direct-Concept zorgt voor een optimale en constante isolatie, verwarming en koeling van het huis. Hierdoor is een verwarming niet nodig en bespaart u veel energiekosten. 

Milieubewust

In een klimaatbewuste wereld kunnen ook wij ons steentje bijdragen. Als drager van het FSC-label, dragen we het ecologisch aspect hoog in het vaandel. Verder kunt u bij ons ook terecht voor ramen van 92mm-profieldikte voor driedubbele beglazing. Hierdoor kunnen we buitenschrijnwerkelementen aanbieden met een verhoogde isolatiewaarde. Gelamelleerd hout en gelamelleerde iso-profiles kennen geen geheimen voor ons.

forest, trees, sunlight

Realisaties

Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Bekijk onze gerealiseerde projecten.

Ramen & deuren

Op het vlak van ramen biedt Schrijnwerkerij Verniers haar klanten ruime keuzemogelijkheden: van standaard tot exclusieve houten ramen, steeds perfect wind- en waterdicht. Voor deuren is er een uitgebreide keuze voor zowel privéwoningen als bedrijven.

Interieur

Van idee tot realisatie van uw interieur, Schrijnwerkerij Verniers zorgt voor een vakkundige begeleiding gedurende het volledige proces.

Herstellingen

Ons team biedt uitstekende nazorg voor al uw schrijnwerk. Van het nakijken van uw ramen tot herstellingswerken, wij zorgen ervoor.