Interieur

Interieur

Van idee tot realisatie van uw interieur, Schrijnwerkerij Verniers zorgt voor een vakkundige begeleiding gedurende het volledige proces.

Wij brengen uw interieurdroom tot leven

Door vakmanschap met moderne technieken en een zin voor perfectie te combineren, zijn we uiterst geschikt om uw interieurdroom tot leven te brengen. Hiervoor worden moderne tekenprogramma’s gebruikt om een visuele voorstelling te kunnen presenteren, waar dan direct het machinepark door aangestuurd kan worden.

Hoogstaande architecturale wensen in een modern of klassiek jasje, zijn voor ons geen probleem.

Realisaties

Ramen & deuren

Op het vlak van ramen biedt Schrijnwerkerij Verniers haar klanten ruime keuzemogelijkheden: van standaard tot exclusieve houten ramen, steeds perfect wind- en waterdicht. Voor deuren is er een uitgebreide keuze voor zowel privéwoningen als bedrijven.

Passief wonen

Een passieve woning is een huis dat de toekomst ver vooruit is. Het vernuftige Warmte-Direct-Concept zorgt voor een optimale en constante isolatie, verwarming en koeling van het huis. Hierdoor is een verwarming niet nodig en bespaart u veel energiekosten. 

Herstellingen

Ons team biedt uitstekende nazorg voor al uw schrijnwerk. Van het nakijken van uw ramen tot herstellingswerken, wij zorgen ervoor.