Diensten

Wij helpen u graag verder.

Onze diensten.

Wij bieden u de volgende diensten:

  • Interieur
  • Ramen & deuren
  • Passief wonen
  • Herstellingen

Dit alles gecombineerd met een uitstekende service.

Ons geautomatiseerd machinepark zorgt voor een ontwerp op maat met de hoogste precisie.

Wij werken uitsluitend met duurzame materialen. Het hout dat wij gebruiken is voorzien van het FSC-label.

Verniers staat bekend als een trendsetter rond duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Onze ontwerpen gaan jaren mee en bestaan enkel uit duurzame materialen.

Wij hebben bijna 100 jaar ervaring. Deze ervaring combineren wij met de allernieuwste technieken, zoals te zien in ons geautomatiseerd machinepark.

Ramen & deuren

Op het vlak van ramen biedt Schrijnwerkerij Verniers haar klanten ruime keuzemogelijkheden: van standaard tot exclusieve houten ramen, steeds perfect wind- en waterdicht. Voor deuren is er een uitgebreide keuze voor zowel privéwoningen als bedrijven.

Interieur

Van idee tot realisatie van uw interieur, Schrijnwerkerij Verniers zorgt voor een vakkundige begeleiding gedurende het volledige proces.

Passief wonen

Een passieve woning is een huis dat de toekomst ver vooruit is. Het vernuftige Warmte-Direct-Concept zorgt voor een optimale en constante isolatie, verwarming en koeling van het huis. Hierdoor is een verwarming niet nodig en bespaart u veel energiekosten. 

Herstellingen

Ons team biedt uitstekende nazorg voor al uw schrijnwerk. Van het nakijken van uw ramen tot herstellingswerken, wij zorgen ervoor.

Gerealiseerde projecten

Duizenden tevreden klanten gingen u voor.